אנימציה רפואית תלת ממדית (3d medical animations)
הטמעת מוצרים רפואיים ופרוצדורות רפואיות בסביבה חדשה, אינה תלויה אך בפיתוחם. יש לבצע עבודה מקיפה בפן השיווקי-תדמיתי, בכדי להשיג מטרה זו באופן הרצוי. בשורות הבאות, ריכזנו עבורכם מעט מידע אודות השימוש שניתן לעשות באנימציות לשם השגת יעד זה.
כיצד אנימציות רפואיות תלת ממדיות (3d medical animations באנגלית) משמשות להטמעת מוצרים?
אנימציות מהסוג דנן יכולות לשמש למגוון רחב של מטרות, אשר אינן בהכרח נוגעות לנושאי תדמית, שיווק והטמעת מוצרים ושירותים. יחד עם זאת, נושאים אלו משמשים כר פורה ביותר להפקתן. שיווק והטמעה בדרך כלל דורשים הצגת המוצר או הפרוצדורה לקהל יעד מסוים, אשר עתיד להשתמש בהם. בכדי שזה אכן יאמץ את פרי עמלכם, צריך הוא להבין במה מדובר ולפתח בו עניין ורצון. אנימציות רפואיות תלת ממדיות, או לדוברי האנגלית שבינינו 3d medical animations, הם כלי מצוין להעביר את המסר הדרוש וליצור עניין תוך מספר דקות, שהן בדרך כלל כל מה שיש לכם. מדובר במצגים ויזואליים מתקדמים, אשר ממחישים את השימוש במוצר ואת ייעודו וכוללים אפקטים מיוחדים, סאונד וקריינות. האופי האינטראקטיבי שלהן, מאפשר להציג את מכניקת המוצר או הפרוצדורה והשפעותיה על גוף האדם למשל, בצורה פשוטה ובהירה, תוך בחינתה מכלל זוויות הראיה הרצויות. לא זו בלבד שהאנימציות המכונות 3d medical animations מושכות את עיני הצופה, אלא שהן גם מעוררות בו את הסקרנות הנדרשת מצידו.
שלבי הפקת סרטוני האנימציה הרפואית
חברות דוגמת Virtual Point, אשר מפיקות אנימציות מהסוג דנן בתחום הרפואה, מקפידות בדרך כלל על שלבים מוסדרים וברורים, המובילים לתוצר המוגמר. ראשית, יקיימו ישיבה עם הלקוח, בו יבהירו את מטרת הסרטון, כמו גם את קהל היעד אליו הוא יפנה. לאחר מכן, ייכתב התסריט ויאספו החומרים הגרפים, על בסיסם תיוצר האנימציה. עיצוב הקונספט הגרפי, צילום, באם הדבר יידרש, ועריכת האנימציה התלת ממדית, יהיו השלבים הבאים בתור. כולם יותאמו לתסריט ולנושא הרפואי המוגדר. 3d medical animations, במונחן הלועזי כזכור, ייהנו לבסוף מעריכת סאונד, הוספת אפקטים מיוחדים והתאמתן לפורמט הדרוש לשם הצגתן.